Dobra okna so tista okna, ki izboljšujejo kakovost vašega bivanja.
MIKovi strokovnjaki vam svetujemo in vam pomagamo pri izbiri najboljših oken za vas.
Da bo vaše bivanje prijetno, varčno in varno, izberite MIK okna.
NIZKE TOPLOTNE IZGUBE
ZAŠČITA PRED HRUPOM
VARNOST
PREPROSTO VZDRŽEVANJE
KAKOVOSTNA MONTAŽA
SERVIS IN DOLGOLETNA GARANCIJA
VROČA MIKavna POLETNA AKCIJA
MIK vam podari dodaten sloj stekla. Plačate 2-slojno steklo, dobite 3-slojnega*.

Zaščitite svoj dom pred visokimi poletnimi temperaturami. Izberite bolj izolativna 3-slojna stekla in privarčujte kar do 35% pri elektriki, ki jo porabi vaša klimatska naprava. 

Izkoristite poletno akcijo, izberite okna MIK, vroča poletja v vašem stanovanju bodo preteklost. Lahko pa se s poletno akcijo pripravite že na hladno zimo.
*Trajanje akcije: 1. do 31. julij 2018. Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije. Ponudba se šteje kot potrjena, s plačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 31. 7. 2018. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.
Ker nam je mar za vaš dom in kakovost vašega bivanja, bo za vaša okna poskrbela ekipa 280 sodelavcev, od svetovalcev za vgradnjo stavbnega pohištva, do projektantov in tehnologov, proizvodnje, monterskih ekip in serviserjev.  
V MIK-u se ponašamo z 28-letno tradicijo in s popolnoma avtomatizirano, računalniško vodeno proizvodno linijo, ki ne dopušča napak in zagotavlja natančnost ter identičnost izdelave vsakega spoja, kar pomeni, da sta 1. in 10.000 izdelek popolnoma enaka.
Lastna proizvodna linija in skrbno izbrani in redno preverjani dobavitelji ter lasten razvoj nam omogočajo tudi popolno prilagodljivost in zagotavljajo kakovostne rešitve zasteklitve vašega doma, ne glede na vaše želje in specifiko arhitekturne zasnove.  
3-slojno steklo za ceno 2-slojnega!
Zasebna hiša v Bakovcih
PVC OKNA
Enostavna za vzdrževanje, predvsem pa varčna in trajna PVC okna MIK so na voljo v najrazličnejših barvah, od osnovne bele, do pestre palete sijočih in izjemno odpornih akrilkolornih barv ter različnih lesnih dekorjev. 
VEČ O PVC OKNIH
Katera okna izbrati?

Glede na želje posameznika in zahteve prostora v katerega okna vgrajujemo, lahko izbiramo med petimi linijami PVC oken MIK, ki se razlikujejo glede namembnost, uporabnost, možnost in ceno.

Trdnost in stabilnost PVC oken MIK zagotavljamo z uporabo izjemno kakovostnih materialov, kar potrjuje tudi podatek, da so vsa naša okna v primerjavi z ostalimi PVC okni na tržišču težja do 10%. Težja okna so rezultat uporabe bolj kakovostnih materialov, stene PVC profilov so debelejše in profili širši, prav tako so PVC okna MIK opremljena z več in bolj kakovostnim okovjem, kar zagotavlja tudi večjo proti vlomno zaščito.
3-slojno steklo za ceno 2-slojnega!
LESENA OKNA
Lesena okna bodo vašemu domu nudila toplino in domačnost ter ga zbližala z naravo, krati pa in vam zagotovila visoko stopnjo energijske varčnosti. Zaščitena z debloslojnimi lazurami na vodni osnovi ustvarjajo še bolj prijetno bivalno klimo.
Če si želite lesena okna, pa vas skrbi vzdrževanje - vsakoletno barvanje, vam priporočamo vgradnjo kombinacije lesenih oken z zunanjo ALU oblogo, ki oknom iz zunanje strani izjemno poveča obstojnost, trpežnost in vzdržljivost, notranja lesena stran, pa ohranja toplino vašega doma. 
VEČ O LESENIH OKNIH
Lesena okna različnih vgradnih globin
Okna MIK so na voljo v treh dimenzijah profilov, lesena okna Comfort Line 70, Comfort Line 80 in Comfort Line 90. Večja debelina lesenega okvirja daje oknu boljšo toplotno in zvočno izolativnost.
 
Želite lesena okna še dodatno zaščititi z oblogo iz aluminija?

Lesena okna MIK lahko dodatno zaščitimo z zunanjo masko iz aluminija, kar jim poveča trpežnost in trajnost. Okna z alu oblogo so enostavna za vzdrževanje in čiščenje in primerna za zahtevnejše vremenske pogoje.

Prednosti MIK lesenih oken:
  •  Kvaliteta lesa in površinske obdelave.
  •  Zaščita spodnjih prečnikov krila in okvirja z ALU od kapnimi profili. 
  •  Možnost nakupa tudi troslojnega stekla. 
  •  Obvezna osnovna varnost okovja z možnostjo nadgradnje do stopnje RC2. 
  •  Kvaliteta same izdelave in zaščite robov in spojev prečnega lesa (letnic). 
  •  Celovita ponudba od svetovanja pa do same izvedbe z vsemi pripadajočimi dodatki kot so senčila, komarniki, police, zaključevanje okoli oken ob zamenjavi starih oken z novimi ... 

Primerjalna tabela lesenih oken MIK:
3-slojno steklo za ceno 2-slojnega!
Za vas smo pripravili 100% BREZPLAČNO svetovanje našega strokovnjaka!
VROČA POLETNA AKCIJA - Zaščitite svoj dom pred vročino! 
3-slojno steklo za ceno 2-slojnega!
Naši partnerji:
Zakaj izbrati nas?
Podjetje MIK Celje, d.o.o. je proizvajalec PVC, ALU in lesenega stavbnega pohištva ter ponudnik celovitih rešitev za posodobitve ali nove zasteklitve objektov.
V 28-ih letih obstoja je podjetje pod taktirko generalnega direktorja Francija Pliberška raslo in se razvilo v družbeno odgovorno podjetje z 200 zaposlenimi, ki se lahko pohvali tudi z evropskim priznanjem poslovne odličnosti. Vizija in cilji za prihodnost so jasno zastavljeni in v skladu z našim sloganom ‘Izzive spreminjamo v uspehe!’

V 28-ih letih obstoja je podjetje MIK dvakrat širilo proizvodnjo in vstopilo v sam vrh proizvajalcev PVC stavbnega pohištva. Inovativen in strokoven kader, učinkovito vodenje in trdne vrednote so razlogi, da je sprva malo podjetje do danes zraslo v podjetje s skoraj 200 zaposlenimi in 17 odstotnim tržnim deležem PVC oken v Sloveniji. V podjetju MIK smo danes več kot le ponudniki kakovostnih oken – za vas spreminjamo pogled na življenje.
Naše reference:
Hotel Jama
Zasebna hiša v Črešnovcih
Zasebna hiša v Bakovcih
Zasebna hiša v Celju
3-slojno steklo za ceno 2-slojnega!
Pripravili smo vam nekaj vprašanj, ki vam bodo pomagala pri končni odločitvi:
Garancija
Kakovost in dolgotrajno brezhibno uporabo stavbnega pohištva MIK zagotavljamo z uporabo izbranega in kakovostnega materiala, vrhunsko in natančno proizvodnjo ter strokovno izvedeno vgradnjo oken in vrat. Zagotovilo naše kakovosti potrjuje tudi dolgoletna garancija, ki jo nudimo za naše stavbno pohištvo.

Za podrobno garancijo kliknite spodnjo povezavo: 
Koliko časa v povprečju traja od potrditve ponudbe in naročila do izvedbe?
Dobavni rok je odvisen od kompleksnosti in količine naročila: Izdelava standardnega programa MIKovega stavbnega pohištva (profi bela barva - bela barva, PVC) traja od 3 do 4 tedne. Rok za nestandardni program pa določimo skupaj, glede na potrebe in zmožnosti. Trudimo se, da vašim potrebam in željam ugodimo, zato se maksimalno prilagajamo.
Kakšen je postopek za pridobitev ponudbe? Kako naj začnem?
Po telefonskem razgovoru ali preko elektronskega povpraševanja ste vzpostavili prvi stik z našim podjetjem. Za pridobitev ponudbe boste opravili približne izmere odprtin na vašem objektu (izmerite odprtino od zidu do zidu). Izmere lahko posredujete po telefonu, preko elektronske pošte, preko internet obrazca (zahtevek za ponudbo) ali se oglasite v Mik-ovem salonu. Prejeli boste prvo informativno ponudbo, ki bo za vas povsem neobvezujoča. Po prejemu ponudbe nas pokličite ali pa vas bomo poklicali mi. Če ste za ponudbo naših izdelkov zainteresirani, vam bo izbrani komercialist poslal merilca, ki bo opravil točne meritve.
Kakšni so prodajni in plačilni pogoji?
V MIKu imamo na voljo dva načina in sicer: 60% predplačila ob naročilu, 30% 3 dni pred montažo, 10% po končani montaži, ter 100% ob naročilu + 3% dodatni popust na predplačilo.
VROČA MIKavna POLETNA AKCIJA
MIK vam podari dodaten sloj stekla. Plačate 2-slojno steklo, dobite 3-slojnega*.

Zaščitite svoj dom pred visokimi poletnimi temperaturami. Izberite bolj izolativna 3-slojna stekla in privarčujte kar do 35% pri elektriki, ki jo porabi vaša klimatska naprava. 

Izkoristite poletno akcijo, izberite okna MIK, vroča poletja v vašem stanovanju bodo preteklost. 
Lahko pa se s poletno akcijo pripravite že na hladno zimo.
Prosimo vas, da spodnji obrazec izpolnite natačno in z vsemi obveznimi (* zvezdice) in potrebnimi podatki, da vam bomo lahko poslali ustrezno ponudbo. Po potrebi vas bo naš prodajni svetovalec tudi kontaktiral za vaše želje in podrobnosti ter z vami uskladil vsebino ponudbe.
Polja označena z * so obvezna!
Tip gradnje*:
Material*:
Strinjam se, da se moji osebni podatki lahko uporabijo za ponudbo, za katero sem vložil zahtevo.*
Želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d.o.o.
*Trajanje akcije: 1. do 31. julij 2018. Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije. Ponudba se šteje kot potrjena, s plačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 31. 7. 2018. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.
MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o.
Sedež podjetja: Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, Slovenija, Evropa
Telefon: 03 425 50 50, 
E-posta: mik@mik-ce.si