BREZPLAČEN IZVOD REVIJE
Izpolnite spodnji obrazec in uživajte v branju, naj bo to polno navdiha za vaše prihodnje cilje in življenjske projekte.
Ustvarite si dom po vaši meri! Inspiracijo in prave nasvete poiščite v novi lifestyle reviji MIKaven Lajf!
ŽELITE BREZPLAČEN IZVOD? 
Izpolnite spodnji obrazec in si ustvarite dom po vaši meri.
Obrazec:
Soglasje o prejemanju novic in aktualnih obvestil o ponudbi*
Želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d.o.o.
S podajo soglasja dajem družbi MIK d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji MIK d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki) moje uporabe spletnih storitev MIK Celje, mojih drugih poslovnih interakcij z MIK d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb preko elektronske pošte.
Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na MIK d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, oziroma na info@mik-ce.si ali na telefonski številki 080 12 24. MIK d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.
MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o.
Sedež podjetja: Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, Slovenija, Evropa
Telefon: 03 425 50 50, 
E-posta: mik@mik-ce.si