BREZPLAČNO SVETOVANJE
Si želite izboljšati kakovost vašega bivanja? Izkoristite priložnost in si pridobite brezplačni vodnik s pravimi nasveti, kako se lotiti investicije v vaša nova okna in vrata. 
Brezplačen vodnik ki ga morate prebrati tik pred nakupom oken
Katera so prava okna za vas? Kakšna vrata izbrati? Zakaj je prezračevanje vašega doma in prostorov v katerih delate in bivate nujno potrebno? Na kaj morate paziti pri vaši odločitvi glede nakupa, komu zaupati svetovanje in vašo investicijo? Na vse to in še več odgovarja vodnik in svetovalni priorčnik »Kako izboljšati kakovost vašega bivanja?«, ki vam svetuje in vas s kakovostnimi nasveti vodi skozi vašo investicijo v stavbno pohištvo.  
Vpišite svoje podatke in snemite brezplačno elektronsko verzijo vašega vodnika skozi proces izbiranja, odločitve, nakupa in vgradnje stavbnega pohištva. Čas je, da se odločite za kakovostno bivanje. Kako vam bo to uspelo? 1. korak je vodnik, ki ga lahko dobite brezplačno, njegova vrednost pa je neprecenljiva, z njim bo odločitev za investicijo v stavbni pohištvo postala enostavna, investicija pa prijetna izkušnja.
ŽELITE BREZPLAČEN VODNIK? 
Izpolnite spodnji obrazec in si olajšajte svojo pot skozi investicijo v stavbo pohištvo. 
Obrazec:
Prosimo izberite, za kaj se zanimate:
Soglasje o prejemanju novic in aktualnih obvestil o ponudbi*
Želim prejemati MIKavne novice, izobraževalne vsebine in obvestila o aktualni ponudbi MIK d.o.o.
S podajo soglasja dajem družbi MIK d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji MIK d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki) moje uporabe spletnih storitev MIK Celje, mojih drugih poslovnih interakcij z MIK d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb preko elektronske pošte.
Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na MIK d.o.o., Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, oziroma na info@mik-ce.si ali na telefonski številki 080 12 24. MIK d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.
MIK Mednarodno trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o.
Sedež podjetja: Celjska cesta 55, 3212 Vojnik, Slovenija, Evropa
Telefon: 03 425 50 50, 
E-posta: mik@mik-ce.si